Hae

Diastasis rectus abdominis – tavoitteena toiminnallinen keskivartalo


15.11.2021 - 16.11.2021

Kuntoutuskouluttajat Nuijamiestentie 5 C 00400 Helsinki Kartta sivun lopussa »

Koulutukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä!

Diastasis rectus abdominis eli erkauma on myofasciaalisen järjestelmän häiriö, ja asiakkailla on usein motorisen kontrollin häiriöitä. Fysioterapian tavoitteena on kehon toiminnallisuuden palauttaminen. Täydennyskoulutuksen tavoitteena on lisätä osaamista kokonaisvaltaisessa fysioterapeuttisessa tutkimisessa ja kuntoutuksessa.

Etävastaanotot ovat lisääntyneet ja tulevat varmastikin pysymään yhtenä fysioterapeuttisena kuntoutusmenetelmänä. Tässä koulutuksessa käydään läpi myös sitä, kuinka tutkia vatsalihasten erkaumaa ja ohjata harjoitteita etävastaanotton avulla. Mistä voit päätellä, missä toiminnanhäiriötä ilmenee ja mitä tehdä sille ilman fysioterapeuttista manuaalista tutkimista?

Diastasis rectus abdominis, ohjelma 15.-16.11.2021

Kohderyhmä:
Fysioterapeutit

Kouluttaja:
Mari Camut, fysioterapeutti

Koulutuksen laajuus:
1,0 op sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävät. Osallistuminen mahdollista myös etäyhteydellä.

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 400 € + alv 24 %
Normaalihinta 500 € + 24 %.
Hinta sisältää kaksipäiväisen koulutuksen, opiskelumateriaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut. Hinta on sama myös etäosallistumisessa.

Ilmoittautuminen:

Diastasis rectus abdominis 15.-16.11.2021, ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.

Diastasis rectus abdominis eli erkauma on myofasciaalisen järjestelmän häiriö. Siihen liittyy usein muita motorisen kontrollin häiriöitä. Fysioterapian tavoitteena on kehon toiminnallisuuden palauttaminen.

Palautetta koulutuksesta:

Arvosana koko koulutuksesta ka. 9,3

Suosittelisin koulutusta kollegoilleni ka 9,8

“Koko koulutus ylitti odotukseni aivan täysin. Sain mielettömästi enemmän eväitä mitä olin osannut odottaa. Mari oli ammattitaitoinen ja innostava kouluttaja. Parasta oli kokonaisuus ja se, että Mari kuunteli mitä me haluamme saada koulutuksesta irti.”

“Koulutuksessa tuli hyvin Marin asiakasesimerkkien ja käytännön harjoittelun kautta konkretiaa teorian tueksi ja sai heti “sidottua” uutta osaamista omiin jo olemassa oleviin asiakkaisiin. Iso kiitos Marille hyvin koostetusta kokonaisuudesta, jossa ISO+ käytännönharjoittelulle.”

Image

Kartta latautuu...