Hae
Kategoriat
kesäkuu 2, 2020

Syksyn koulutuksissa on valinnanvaraa!

Hiljaisen koulutuskevään jälkeen on aika suunnata katseet koulutusyksyyn. Käynnistämme koulutukset jälleen elokuussa ja toivomme, ettei korona enää kovasti sekoita syksyn kalenteria. Läsnäolokoulutusten lisäksi syksylle on luvassa etäkoulutuksia ja lyhyempiä webinaarejakin. Koulutuksemme ovat hyvin käytännönläheisiä ja kaikkia ei ihan voida siirtää etäyhteyden päähän – mutta monissa koulutuksissa ideoimme uusia toteutustapoja – tästä kerromme lisää alkusyksystä. Ilmoittaudu mukaan – me tiedotamme ja joustamme, jos muutoksia tulee. #koronavaraus

Jos työskentelet yrittäjänä ja yrityksessä on kehittämisprojekti menossa, muistathan selvittää mahdollisuutesi täydennyskoulutuksen rahoitukseen esim. ELY:n tai Business Finlandin kehittämisrahoituksien kautta. Meillä käynnistyy syksyllä pidempiä koulutuskokonaisuuksia mm. suoravastaanoton, geriatrisen, neurologisen ja lasten kuntoutuksen osaamisen kehittämiseen.

Syksyn koulutustarjonta on koottu yksiin kansiin. Luvassa on aktiivinen syksy – tarjontaa on laidasta laitaan, ihan kaikille kuntoutuksen ammattilaisille. Tutustu tarjontaan ja varaa paikkasi. Ilmoittautumalla koulutukseen 19.6. mennessä, olet mukana ilmaisen koulutuspäivän arvonnassa. Arvomme yhden vapaavalintaisen koulutuspäivän syksyn koulutuksiin viidelle henkilölle. Koskee kaikkia 19.6. mennessä tulleita ilmoittautumisia. Ilmoitamme voittajille henkiökohtaisesti.

Tutustu koulutusinfoon: Koulutusinfo, syksy 2020

Tai kurkkaa koulutukset kalenterista: Koulutuskalenteri

 


Kategoriat