Hae

Koulutukset

Usein kysytyt kysymykset

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä meihin: YHTEYSTIEDOT

Tarvitsen maksuaikaa, miten toimin?

Lasku koulutuksesta lähetetään antamillasi laskutustiedoilla noin 2-4 viikkoa ennen koulutusta, maksuaikaa on 14 vrk. Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai haluat maksaa laskun osissa, ota yhteyttä koulutuksesta vastaavaan koulutussuunnittelijaan ja sovitaan yhdessä maksuaikataulu.

Kuuluuko ruokailut koulutuksen hintaan? Missä lounaat?

Ruokailut ovat meillä tärkeä osa koulutusta ja verkostoitumista. Koulutukseen sisältyvät aamukahvit, lounas ja iltapäiväkahvit. Hedelmiä on myös tarjolla koulutuspäivien aikana. Lounas tarjoillaan naapuritalon Ravintola Kuutiossa, heidän sivuiltaan: https://www.ravintolakuutio.fi/lounas voit katsoa lounastarjonnan. Muistathan aina ilmoittaa erityisruokavaliosi, niin voimme huomioida sen tilauksissa.

Onko koulutustilassa mahdollisuus syödä omia eväitä?

Koulutustilan keittiössä on jääkaappi omille eväille, myös pakastin ja mikro löytyvät tilasta. Voit halutessasi ottaa omia eväitä mukaan.

Voinko osallistua vain osaan koulutuksesta?

Suurimpaan osaan koulutuksista otetaan vastaan ilmoittautumisia vain koko koulutukseen, ei yksittäisiin päiviin. Voit tiedustella asiaa koulutuksesta vastaavalta koulutussuunnittelijalta.

Miksi pitää tehdä ennakkotehtäviä?

Lähes jokaiseen koulutukseen sisältyy ennakkotehtäviä. Ennakkotehtävien tarkoitus on virittäytyä koulutusaiheeseen kouluttajan antamien tehtävien kautta, näin itse koulutuksessa voidaan käyttää enemmän aikaa käytäntöön ja syventää asiaa. Koulutusten laajuus on ilmoitettu opintopisteinä, joiden laajuudessa huomioidaan koulutukseen sisältyvät ennakkotehtävät. Pääsääntöisesti yhden koulutuspäivän laajuus koulutuksissamme on 0,5 opintopistettä, sisältäen lähiopiskelua 8h ja itsenäistä opiskelua noin 5h.

En ehdi tekemään ennakkotehtävää, voinko tulla koulutukseen?

Ennakkotehtävät eivät ole pakollisia. Jos et ehdi tai halua tehdä tehtäviä, olet tervetullut koulutukseen. Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen, johon on kirjattu lähiopiskelun laajuus.

Ketkä saavat koulutuksista saa jäsenalennusta?

Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy on Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n omistama osakeyhtiö. Suurimpaan osaan koulutuksista on jäsenalennus Kuntoutusyrittäjien jäsenille, alennus koskee jäsenyrityksen yrittäjiä ja työntekijöitä. Yrityksen ammattiharjoittajat eivät ole oikeutettuja jäsenalennukseen, jos eivät ole itse Kuntoutusyrittäjien jäseniä. Lue lisää Kuntoutusyrittäjien jäsenyydestä: https://kuntoutusyrittajat.fi/jasenet/liity-jaseneksi/

Voinko peruuttaa koulutuksen ja millä aikataululla?

Koulutuksen peruutusehdot kannattaa tarkistaa aina koulutuksen omilta sivuilta. Suurimmassa osassa koulutuksia peruutusehto on seuraava: ”Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.”

Koulutuksen voi kuluitta peruuttaa sairastapauksissa, tarvittaessa pyydämme lääkärintodistuksen.

Saako oman auton parkkiin koulutustilan lähelle?

Pääosa koulutuksistamme järjestetään omassa koulutustilassamme Helsingissä Pohjois-Haagassa, osoitteessa Nuijamiestentie 5 C. Jos tulet koulutukseen omalla autolla, Nuijamiestentieltä haarautuvien Poutuntien ja Santavuorentien varrella on ilmaista pysäköintitilaa. Nuijamiestentiellä tarvitaan pysäköintikiekko (2 tai 4 tuntia). Talviaikaan kannattaa lisäksi huomioida mahdolliset siirtokehotukset lumitöiden takia.

Saako yhteistyökumppaneiden tuotteita ostaa mukaan koulutustilan näyttelystä?

Koulutustilassa on muutamien yhteistyökumppaneiden tuotteita esillä ja osaa tuotteista on mahdollisuus ostaa mukaan. Ostettavista tuotteista on erikseen maininta näyttelypisteellä. Myynnissä on esimerkiksi VK-Kustannuksen kirjoja yhteistyöhintaan.

 

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi:

Footer Email Subscriptions