Koulutukset

Ilmoittaudu!

Toimintaterapia 2021 on toimintaterapeuteille ja kuntoutusalan henkilöstölle tarkoitettu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka järjestää Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy. Rinnakkaisena tapahtumana Fysioterapia 2021. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa virtuaalitapahtumana 18.-19.3.2021.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksut tulevat muuttumaan, koska tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan virtuaalitapahtumana. Päivitämme uudet maksut näille sivuille joulukuun alussa.

Ilmoittautuminen Toimintaterapia 2021 -tapahtumaan on käynnissä.

Ilmoittaudu linkkien kautta:

Toimintaterapia 2021, etäosallistuminen 2 pv: ILMOITTAUTUMINEN etäyhteydellä

Toimintaterapia 2021, opiskelijailmoittautuminen 2 pv: OPISKELIJA 2 pv

Koulutus laskutetaan noin 3-4 viikkoa ennen tapahtumaa, ei ennakkomaksua ilmoittautuessa!

Huom! Rinnakkaisohjelmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua!

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi:

Footer Email Subscriptions