Koulutukset

Ilmoittaudu!

Toimintaterapia 2021, Aulanko, Hämeenlinna 18.-19.3.2021 (to-pe)

Toimintaterapia 2021 on toimintaterapeuteille ja kuntoutusalan henkilöstölle tarkoitettu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka järjestää Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy. Rinnakkaisena tapahtumana Fysioterapia 2021.

Osallistumismaksut

Kuntoutusyrittäjien jäsenet Normaalihinta
Osallistuminen 2 pv* 380 € + alv 24 % 420 € + alv 24 %
Osallistuminen 1 pv 240 € + alv 24 % 260 € + alv 24 %
Etäosallistuminen 2 pv** 300 € + alv 24% 340 € + alv 24 %

Osallistumismaksu sisältää luennot, rinnakkaisohjelmat, sähköisen koulutusmateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Kahden päivän ja perjantain osallistumismaksu sisältää lisäksi ohjelmallisen iltabuffetin. Lasku lähetetään noin 3-4 viikkoa ennen tapahtumaa.

* Jos samasta yrityksestä osallistuu useampia henkilöitä, kaksi ensimmäistä normaalihinnalla, seuraaville alennus -20%, alennus koskee 2 pv osallistumisia.

** Etäosallistumiseen myydään vain 2 päivän osallistumista, kysy tarjousta työyhteisön etäosallistumiseen

Opiskelija-alennus toimintaterapian opiskelijoille -50%, rajattu kiintiö opiskelijoille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Toimintaterapia 2021 -tapahtumaan on käynnissä. Tapahtumaan on rajattu määrä paikkoja ja ensimmäistä kertaa tarjoamme myös mahdollisuuden etäosallistumiseen.

Ilmoittaudu linkkien kautta:

Toimintaterapia 2021, osallistuminen 2 pv: ILMOITTAUTUMINEN 2 pv

Toimintaterapia 2021, osallistuminen 1 pv (kirjoita VIITE-tietoon, kumpaan päivään osallistut): ILMOITTAUTUMINEN 1 pv

Toimintaterapia 2021, etäosallistuminen 2 pv: ILMOITTAUTUMINEN etäyhteydellä

Toimintaterapia 2021, opiskelijailmoittautuminen 2 pv: OPISKELIJA 2 pv

Toimintaterapia 2021, opiskelijailmoittautuminen 1 pv: OPISKELIJA 1 pv

Koulutus laskutetaan noin 3-4 viikkoa ennen tapahtumaa, ei ennakkomaksua ilmoittautuessa!

Huom! Rinnakkaisohjelmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua!

Majoitusvaraukset

Koulutuspaikan/hotellin osoite:
Kylpylähotelli Scandic Aulanko, Aulangontie 93, 13210 Hämeenlinna

Tiedot majoituksesta lisätään näille sivuille elokuussa 2020, samalla majoitusvaraukset aukeavat.

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi:

Footer Email Subscriptions