Koulutukset

Ilmoittaudu!

Toimintaterapia 2020 on toimintaterapeuteille ja kuntoutusalan henkilöstölle tarkoitettu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka järjestää Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy.

Osallistumismaksut

Kuntoutusyrittäjien jäsenet Normaalihinta
Osallistumismaksu 2 pv* 380 € + alv 24 % 420 € + alv 24 %
Osallistumismaksu 1 pv 240 € + alv 24 % 260 € + alv 24 %

Osallistumismaksu sisältää luennot, rinnakkaisohjelmat, sähköisen koulutusmateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Kahden päivän ja perjantain osallistumismaksu sisältää lisäksi ohjelmallisen iltabuffetin. Lasku lähetetään noin 3-4 viikkoa ennen tapahtumaa.

* Jos samasta yrityksestä osallistuu useampia henkilöitä, kaksi ensimmäistä normaalihinnalla, seuraaville alennus -20%, alennus koskee 2 pv osallistumisia.

Opiskelija-alennus toimintaterapian opiskelijoille -50%, rajattu kiintiö opiskelijoille.

EARLY BIRD -ETU!

Tarjoamme yhdessä pääyhteistyökumppanimme VK-Kustannuksen kanssa hienon EARLY bird -edun: ilmoittaudu Fysioterapia 2020 ja Toimintaterapia 2020 -tapahtumaan 20.12.2019 mennessä ja saat uuden alkuvuodesta ilmestyvän KIPU-kirjan veloituksetta. Etu koskee 2 päivän normaali- ja jäsenhintaisia ilmoittautumisia (etua ei myönnetä 1 päivän ilmoittautuneille eikä opiskelijoille). Kirjan ovh 89 €. Kirja luovutetaan tapahtuman yhteydessä ja ilmoittautumisen peruuntuessa myös etu peruuntuu.

Ilmoittautuminen

Valitse oikea ilmoittautumislinkki ja täytä tarvittavat tiedot. Saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos osallistut vain yhteen päivään, merkitse viite-kenttään kumpaan päivään tulet mukaan.

Toimintaterapia 2020, osallistuminen 2 pv

Toimintaterapia 2020, osallistuminen 1 pv

Toimintaterapia 2020, opiskelija 2 pv

Toimintaterapia 2020, opiskelija 1 pv

Koulutus laskutetaan noin 3-4 viikkoa ennen tapahtumaa, ei ennakkomaksua ilmoittautuessa!

Huom! Rinnakkaisohjelmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua!

Majoitusvaraukset

Koulutuspaikan/hotellin osoite:
Kylpylähotelli Scandic Aulanko, Aulangontie 93, 13210 Hämeenlinna

Varaa majoitus suoraan hotellilta sähköpostilla tai puhelimitse: Kylpylähotelli Scandic Aulanko
sähköposti: aulanko@scandichotels.com tai p. 03 41081633

Kerro varatessasi tunnus Toimintaterapia 2020, niin saat majoituksen sopimushinnalla.

Huonehinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan 8.3.2020 asti:

– yhden hengen standard huone 99 €/vrk
– kahden hengen standard huone 119 €/vrk (69,50 €/hlö/vrk)

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi:

Footer Email Subscriptions