Hae

Koulutukset

Näyttely

Kuntoutusyrittäjä 2019 -koulutuspäivien yhteydessä järjestetään näyttely, jossa esitellään alan yrittäjille ajankohtaisia palveluita ja tuotteita. Näytteilleasettajat ovat tiiviisti menossa mukana!

Päivien teemat:

  • torstaina 19.9.2019 Hyvinvoiva yrittäjä; golf klo 12.00 ja muu ohjelma klo 15.30
  • perjantaina 20.9.2019 Hyvinvoiva yritys; aloitus klo 10.00
  • lauantaina 21.9.2019 Hyvinvoiva yhteisö; päivä päättyy klo 13.

Haluatko näytteilleasettajaksi?

Näytteilleasettajille on päiville varattu osallistujamäärästä riippuen 10 – 15 paikkaa.  Näytteilleasettajat ovat mukana koulutuksessa ja näytteilleasettajien tilat ovat välittömästi koulutustilan läheisyydessä. Erillistä rakentajaa ei näyttelyosastoille ole.

Näyttelyosaston hinta on 1000 € + alv 24 %.
Hintaan sisältyy osasto, yhden henkilön osallistuminen koulutukseen, ohjelmaan merkityt ruokailut, logo kotisivuilla. Lisähenkilöt koulutushintojen mukaan.

Pääyhteistyökumppanuus 1800 € + alv 24 %
Hintaan sisältyy osasto, yhden henkilön osallistuminen koulutukseen, ohjelmaan merkityt ruokailut, logo ohjelmaesitteessä ja kotisivuilla sekä artikkeli somenäkyvyyteen. Lisähenkilöt koulutushintojen mukaan.
Pääyhteistyökumppanilla on mahdollisuus olla mukana seuraavissa toiminnoissa:
Torstaina 19.9. mahdollisuus järjestää Hyvinvoiva yrittäjä-teemalla olevaa ohjelmaa klo 15.30 seuraavasti: Valita hotellin omasta tarjonnasta hohtokeilausta (maksullinen) tai kuntosali tai lähteä kävelyretkellä ulos luontoon tai järjestää jotakin muuta aktiviteettia Hyvinvoiva yrittäjä -teemalla. Laita viestiä, mihin olet halukas osallistumaan!

Pääyhteistyökumppani voi osallistua golf-kilpailuun yhteistyössä kanssamme. Pelimuoto on pistepogey hcp, korkein käytettävä tasoitus 36. Suuremmallakin tasoituksella saa osallistua kisaan. Palkitaan kilpailun kolme parasta, paras nainen ja paras scratch-tulos. Osallistujilta hinta on 40 €/henkilö.

Holiday Club on lupautunut antamaan yhden palkinnoista: Kylpylähotellin 1 yön majoitus kahdelle hengelle. Sisältää aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön haluamassasi Holiday Clubin kylpylähotellissa Suomessa.

Perjantain 20.9. tauoilla osallistujat tutustuvat näyttelyyn. Iltatilaisuudessa julkistetaan vuoden Kuntoutusyrittäjä/-yritys ja jaetaan Golf-turnauksen palkinnot. Illanvieton ja illallisen tapahtumapaikkana on upea Aleksanterinsali.

Yhteyshenkilömme näyttelyasioissa: Tuula Väyrynen tuula.vayrynen@kuntoutusyrittajat.fi tai puh. 010 279 3300.

Tervetuloa mukaan näytteilleasettajaksi!

Mukana menossa jo:

       

Lisätietoa tapahtumasta: Suomen Kuntoutusyrittäjät ry, puh. 010 279 3300 – www.kuntoutusyrittajat.fiinfo@kuntoutuskouluttajat.fi

 

 

 

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi:

Footer Email Subscriptions