Hae

Koulutukset

Yhteistyökumppanit

Image

HUR valmistaa älykkäitä voimaharjoittelulaitteita kuntoutuksen, kuntoilun ja tutkimuksen tarpeisiin.

HURin paineilmatekniikkaan perustuvat laitteet suunnitellaan ja valmistetaan Kokkolassa ja yritys työllistää Suomessa noin 60 ammattilaista. HUR tunnetaan maailmalla toimialansa suunnannäyttäjänä, jonka ratkaisut perustuvat tutkittuun tietoon ja alan viimeisimpään osaamiseen. HURin laitteita on toimitettu 30 vuoden aikana jo yli 10 000 kohteeseen eri puolilla maailmaa.  HURin tavoitteena on kehittää parhaat ratkaisut ennaltaehkäisevään, kuntouttavaan ja ylläpitävään harjoitteluun.

Image

Valmennuksen, liikunnan ja kuntoutuksen erikoiskirjoja

VK-Kustannus on suomalainen tervedenhuollon-, liikunnan- sekä kuntoutusalan ammattikirjallisuutta tuottava kustantamo. Kirjat toimivat erinomaisesti opiskelun tukena ja itsenäisen opiskelun työvälineinä. Kirjoja pystyy hyödyntämään pitkälle tulevaisuuteen.

Image

Villa Manus Oy on erikoistunut yläraajan tuentaan.

Meiltä löydät laadukkaat yläraajan tuet, tutkimus- ja harjoitusvälineet sekä asiantuntevan palvelun.
Kattavan tuotevalikoiman lisäksi järjestämme koulutuksia (myös tilauksesta), konsultaatiopalveluita ja toimintaterapeutin vastaanottopalveluita 20 vuoden kokemuksella.

Tervetuloa Käsien Taloon!

Image

Fennia on pääyhteistyökumppanimme.

Image

Cryonic-huippukylmälaitteilla ainutlaatuinen, nopea ja tehokas lääkkeetön hoito

NeuroCryoStimulation (NCS) -huippukylmähoitoa käyttävät ammattilaiset ovat erittäin tyytyväisiä hoidon vasteisiin, jotka saadaan aikaan kudoksen nopealla jäähdyttämisellä ja ihoon kohdistetulla paineella. Hoitoa käytetään hyvin tuloksin TULE-hoidoissa, liikkuvuusongelmiin, kroonisiin ja akuutteihin kipuihin, urheiluvammoihin, reumasairauksiin ja leikkausten jälkihoitoon.

Mukana myös:

   

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi:

Footer Email Subscriptions