Koulutukset

Ilmoittautuminen

Fysioterapia 2021 on fysioterapeuteille ja kuntoutusalan henkilöstölle tarkoitettu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka järjestää Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy. Rinnakkaisena tapahtumana Toimintaterapia 2021.

Osallistumismaksut

Kuntoutusyrittäjien jäsenet Normaalihinta
Osallistuminen 2 pv* 380 € + alv 24 % 420 € + alv 24 %
Osallistuminen 1 pv 240 € + alv 24 % 260 € + alv 24 %
Etäosallistuminen 2 pv** 300 € + alv 24% 340 € + alv 24 %

Osallistumismaksu sisältää luennot, rinnakkaisohjelmat, sähköisen koulutusmateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Kahden päivän ja perjantain osallistumismaksu sisältää lisäksi ohjelmallisen iltabuffetin. Lasku lähetetään noin 3-4 viikkoa ennen tapahtumaa.

* Jos samasta yrityksestä osallistuu useampia henkilöitä, kaksi ensimmäistä normaalihinnalla, seuraaville alennus -20%, alennus koskee 2 pv osallistumisia.

** Etäosallistumiseen myydään vain 2 päivän osallistumista, kysy tarjousta työyhteisön etäosallistumiseen

Opiskelija-alennus fysioterapian opiskelijoille -50%, rajattu kiintiö opiskelijoille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Fysioterapia 2021 -tapahtumaan on käynnissä. Tapahtumaan on rajattu määrä paikkoja ja ensimmäistä kertaa tarjoamme myös mahdollisuuden etäosallistumiseen.

Ilmoittaudu linkkien kautta:

Fysioterapia 2021, osallistuminen 2 pv: ILMOITTAUTUMINEN 2 pv

Fysioterapia 2021, osallistuminen 1 pv (kirjoita VIITE-tietoon, kumpaan päivään osallistut): ILMOITTAUTUMINEN 1 pv

Fysioterapia 2021, etäosallistuminen 2 pv: ILMOITTAUTUMINEN etäyhteydellä

Fysioterapia 2021, opiskelijailmoittautuminen 2 pv: OPISKELIJA 2 pv

Fysioterapia 2021, opiskelijailmoittautuminen 1 pv: OPISKELIJA 1 pv

Koulutus laskutetaan noin 3-4 viikkoa ennen tapahtumaa, ei ennakkomaksua ilmoittautuessa!

Huom! Rinnakkaisohjelmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua!

Majoitusvaraukset

Tiedot majoituksesta lisätään sivuille elokuussa 2020, jolloin myös majoitusvaraukset aukeavat.

Koulutuspaikan/hotellin osoite:
Kylpylähotelli Scandic Aulanko, Aulangontie 93, 13210 Hämeenlinna

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi:

Footer Email Subscriptions