Hae

Koulutukset

Info

Vuoden 2020 tapahtuma on peruttu koronaepidemian takia – tavataan maaliskuussa 2021!

Fysioterapia 2021 järjestetään Aulangolla Hämeenlinnassa 18.-19.3.2021 (to-pe). Teemana on KIPU. Luvassa korkeatasoista ammatillista koulutusta ja kollegoiden kohtaamista. Rinnakkaisena tapahtumana on ensimmäistä kertaa Toimintaterapia 2021. Osa ohjelmasta sekä rinnakkaisohjelmat ja iltatilaisuus ovat yhteisiä molemmissa tapahtumissa.

Fysioterapia 2021 on tarkoitettu kaikille fysioterapeuteille, myös opiskelijat ovat tervetulleita mukaan. Vuosittain tapahtuma on kerännyt osallistujia noin 250-300.

Ohjelma muodostuu yhteisistä luennoista ja valinnaisista rinnakkaisohjelmista. Tapahtuman yhteydessä on kuntoutusalan messut, jossa pääset tutustumaan alan uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin. Tiiviin koulutuspäivän jälkeen torstaina on aikaa käydä kylpylässä tai ulkoilla ennen yhteistä iltatilaisuutta.

Image

Koulutuspaikan/hotellin osoite:
Kylpylähotelli Scandic Aulanko, Aulangontie 93, 13210 Hämeenlinna

Scandic Aulanko sijaitsee Hämeenlinnan luonnonkauniissa kulttuurimaisemissa helppojen kulkuyhteyksein päässä, Hämeenlinnan keskustaan on matkaa noin 5 km.

Katso sijainti ja liikenneyhteydet.

Image

Yleistä käytännön järjestelyistä:

  • koulutuksen hintaan sisältyy ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä iltatilaisuuden buffeeruokailu
  • tapahtumassa on käytössä mobiilisovellus, josta löytyy tapahtuman kaikki oleellinen tieto ohjelmasta, kouluttajista ja messuista
  • koulutusmateriaali on saatavana sähköisenä, linkki materiaalipankkiin lähetetään osallistujille noin viikko ennen tapahtumaa

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi:

Footer Email Subscriptions