Koulutukset

Ilmoittautuminen

Vuoden 2020 tapahtuma on peruttu koronaepidemian takia – tavataan maaliskuussa 2021, Fysioterapia 2021 järjestetään 18.-19.3.2021.

Fysioterapia 2021 on fysioterapeuteille ja kuntoutusalan henkilöstölle tarkoitettu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka järjestää Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy.

Osallistumismaksut

Kuntoutusyrittäjien jäsenet Normaalihinta
Osallistumismaksu 2 pv* 380 € + alv 24 % 420 € + alv 24 %
Osallistumismaksu 1 pv 240 € + alv 24 % 260 € + alv 24 %

Osallistumismaksu sisältää luennot, rinnakkaisohjelmat, sähköisen koulutusmateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Kahden päivän ja perjantain osallistumismaksu sisältää lisäksi ohjelmallisen iltabuffetin. Lasku lähetetään noin 3-4 viikkoa ennen tapahtumaa.

* Jos samasta yrityksestä osallistuu useampia henkilöitä, kaksi ensimmäistä normaalihinnalla, seuraaville alennus -20%, alennus koskee 2 pv osallistumisia.

Opiskelija-alennus fysioterapian opiskelijoille -50%, rajattu kiintiö opiskelijoille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Fysioterapia 2021 -tapahtumaan käynnistyy elokuussa 2020. Tapahtumaan on rajattu määrä paikkoja ja ensimmäistä kertaa tarjoamme myös mahdollisuuden etäosallistumiseen – vaihtoehdoista lisää elokuussa!

Koulutus laskutetaan noin 3-4 viikkoa ennen tapahtumaa, ei ennakkomaksua ilmoittautuessa!

Huom! Rinnakkaisohjelmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua!

Majoitusvaraukset

Tiedot majoituksesta lisätään sivuille elokuussa 2020, jolloin myös majoitusvaraukset aukeavat.

Koulutuspaikan/hotellin osoite:
Kylpylähotelli Scandic Aulanko, Aulangontie 93, 13210 Hämeenlinna

Uusimmat koulutustiedot sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi:

Footer Email Subscriptions