Hae
Kategoriat
syyskuu 6, 2019

Kiitos koulutuskyselyyn vastanneille!

Me kysyimme ja te vastasitte! Lämmin kiitos kaikille elokuun koulutuskyselyyn vastanneille. Saimme lähes 600 vastausta, paljon kiitosta ja ilahduttavan paljon myös kehittämisajatuksia. Käymme syksyn aikana kaikki vastaukset lävitse ja kehitämme toimintaamme teidän toiveidenne huomioiden.

Tässä muutama palaute toiminnastamme:

”Teette hyvää työtä ja olette herkällä korvalla. Ja vieläpä mukavia ja ystävällisiä ja joustavia jajaja…”

”Hakeudun Kuntoutuskouluttajien koulutuksiin ammattitaitoisten kouluttajien ja koulutussisältöjen perusteella. Koulutusten käytännölliset osuudet antavat suoraan uutta tietoa ja taitoa työelämään, joiden avulla saa parempia tuloksia potilaiden kanssa ja näin ollen parantaa omaa ammattitaitoa. Suosittelen koulutuksia myös muille ammattilaisille edellä mainittujen perusteluiden perusteella.”

”Järjestätte hyvää koulutusta, kiitos tähän astisesta. Ja teidän palvelu on loistavaa jo ilmoittautumisen yhteydessä ja itse koulutuksissa.”

”Koulutustarjonta on monipuolista ja koulutuksissanne on hyvä fiilis.”

Kehittämistarpeitakin nousi hyvin esille ja teemme töitä toiminnan kehittämiseksi, tässä muutama ajatus teiltä:

”Toivon koulutuksia pohjoiseen. Ouluun on hyvät kulkuyhteydet joka paikasta. Täältä Kainuusta kun lähtee koulutukseen Helsinkiin, niin kaksi työpäivää menee matkoihin ja yleendä kolme yötä hotellissa. Koulutuksille tulee niin suuret kustannukset, että tarkkaan saa miettiä kannattaako Helsinkiin tulla.”

”Koulutukset ovat kiinnostavia ja mielikuva niistä positiivinen. Koulutukset ovat melko kalliita kun yrittäjänä koulutusten hinnan päälle lisää vielä päivät jotka on pois töistä ja peruu asiakkaita.”

”Edelleen kaipaan koulutuksia pohjoisempaan suomeen kun ei jaksa siellä helsingissä laukata.”

Lisää kyselyn tuloksista ja kehittämisestä luvassa syskyn aikana.

 


Kategoriat