Hae
Kategoriat
marraskuu 18, 2019

Kevään 2020 koulutusinfo ilmestynyt!

Kuntoutuskouluttajat tarjoaa maan kattavimman tarjonnan täydennyskoulutuksia kaikille kuntoutusalan ammattilaisille. Kevään 2020 koulutusinfo esittelee kevätkauden 2020 tarjonnan lyhyesti. Tarjonnassa on sekä vanhoja tuttuja että uusia toivottuja koulutuksia.

Kevään suurin koulutustapahtuma on huhtikuussa 2020 Hämeenlinnassa Aulangolla, jossa järjestetään Fysioterapia 2020 ja ensimmäistä kertaa myös toimintaterapeuteille suunnattu Toimintaterapia 2020. Pääteemana on tänä vuonna KIPU, jota käsitellään monipuolisesti eri näkökulmista. Mukana yli 20 kouluttajaa. Luvassa on jälleen ajankohtaista ja käytännönlähiestä tietoa sekä kollegoiden kohtaamisia.

Pitkistä koulutuksista käynnistyvät moniammatillinen Geriatrisen kuntoutuksen erityisosaaja, maaliskuussa tule-oireisiin keskittyvä Moving Body-koulutus ja kesäkuussa suosittu Fysioterapeutin suoravastaanotto-koulutus.

Koulutustarjonnasta löytyy valinnan varaa kaikille kuntoutuksen ammattilaisille. Laajan fysioterapiakoulutustarjonnan rinnalle on lisätty juurikin moniammatillisia koulutuksia ja erityisesti toimintaterapian täydennyskoulutusta. Moniammatillisista koulutuksista Terapeutin tunteet ja stressinsäätely – koulutus on ajankohtainen ja antaa eväitä kaikille terapiatyötä tekeville. Ensi keväänä järjestetään ensimmäistä kertaa puheterapeuteille suunnattu Mitä vikaa syömisessä? – koulutus.

Ammatillisen täydennyskoulutuksen lisäksi järjestämme myös yrittäjäkoulutuksia kuntoutusalan yrittäjille. Kevään tarjonnasta löytyvät Kuntoutusyrittäjän ABC ja Kuntoutusyrittäjän talousosaaminen. Palvelumutoiluun keskittyvä ”Muotoile parempaa palvelua” -koulutus antaa yrittäjälle ja toiminnan kehittämisestä vastaavalle eväitä kuntoutustarjonnan kehittämiseen ja markkinointiin.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!


Kategoriat