Hae

Luomajoki Hannu

Prof. Hannu Luomajoki, FT, ft OMT

Hannu on alunperin Rovaniemeltä kotoisin oleva fysioterapeutti, joka on kuitenkin asunut Saksassa, Australiassa sekä Sveitsissä jo yli kolmekymmentä vuotta. Hän suoritti fysioterapian maisterintutkinnon Australiassa sekä väitteli tohtoriksi Itä-Suomen yliopistosta teemana selkäkipu. Hän on OMT terapeutti ja on johtanut 15 vuotta  Zürichin korkeakoulussa TULE fysioterapian maisteriohjelmaa. Hän on julkaissut yli 100 artikkelia, useita kirjoja ja esiintynyt yli 100 kongressissa. Vuonna 2008 hän sai Sveitsin tutkijapalkinnon ja vuonna 2014 hän oli vuoden fysioterapeutti Suomessa sekä sai 2018 suomen fysioterapeuttien kultaisen ansiomitalin.

Hannu Luomajoki on tapahtuman avausluennoijana maanantaina 20.3.  klo 9.15-10.00 teemalla Vaikuttaako? – Mistä ja miten tiedät sen?

Hannun mielestä näyttöön perustuva hoito on vahvin argumentti terapialle. Mutta miten sitä näyttöä sitten arvioidaan? Mistä tiedetään mikä todella vaikuttaa? Tällä luennolla Hannu kertoo selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla miten vaikuttavuutta mitataan.