Ilmoittautuminen

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2023 on fysio- ja toimintaterapeuteille sekä muulle kuntoutusalan henkilöstölle tarkoitettu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka järjestää Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy. Tapahtuma järjestetään hybriditapahtumana 20.-21.3.2023 (ma-ti) Tampereella, paikkana Sokos Hotel Ilves.

OSALLISTUMISMAKSUT:

LIVE-osallistuminen Tampereella

• Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 380 € + alv 24 %
  • Normaalihinta 435 € + alv 24 %

LIVE-osallistumisen liput sisältävät osallistumisen kaksipäiväiseen tapahtumaan Tampereella, ohjelmaan merkityt tarjoilut, iltaohjelman sekä katseluoikeuden tapahtuman tallenteisiin 7 vrk sisällä tapahtumasta.

VIRTUAALI-osallistuminen:

• Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 240 € + alv 24 %
  • Normaalihinta 280 € + alv 24 %

VIRTUAALI -liput sisältävät henkilökohtaisen linkin ja etäosallistumisoikeuden kaksipäiväiseen tapahtumaan (maanantain pilates ja iltaohjelma eivät sisälly virtuaali-osallistumiseen). Tallenteet ovat katsottavissa 7 vrk sisällä tapahtumasta.

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN:

LIVE-osallistuminen Tampereella

VIRTUAALI-osallistuminen etäyhteydellä

Fysioterapian ja toimintaterapian opiskelijat -50% alennus osallistumishinnoista. Ilmoittautuessa kirjoita VIITE-kenttään tieto OPISKELIJA saadaksesi alennuksen.

Tapahtumaan ei ole saatavissa yhden päivän lippuja.

Ryhmäalennus LIVE- ja virtuaalitapahtumaan:

• Kaksi ensimmäistä normaalihinnalla, seuraaville alennus -20%
  • Yli 10 henkilön ryhmät, kysy ryhmätarjous info@kuntoutuskouluttajat.fi
  • Ryhmäalennuksen ehtona on sama laskutustieto

RYHMÄILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN:

LIVE-osallistuminen: ryhmät 3-9 henkilöä

VIRTUAALI-osallistuminen: ryhmät 3-9 henkilöä

Yli 10 henkilön ryhmät: info@kuntoutuskouluttajat.fi

Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Alle 7 vrk ennen tapahtumaa peruneilta ja ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Lähiosallistumisen voi vaihtaa etäosallistumiseen lisämaksutta peruutusaikojen puitteissa. Jos muutos tapahtuu alle 1 kk ennen tapahtumaa, veloitamme lähiosallistumisen hinnan.

Yli 10 hengen ryhmien ilmoittautuminen on sitova, ei peruutusoikeutta.

MAJOITUSTIEDOT JA -VARAUKSET:

Sokos Hotel Ilves, majoitushinnat:
* Standard yhden hengen huone 135 euroa / huone / yö
* Standard kahden hengen huone 155 euroa / huone / yö
Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv.

Huonevaraukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus ”FTTT2023” varausta tehdessä TAI

Verkkosivut: www.sokoshotels.fi – varauskoodi netissä BFTTT2023

Kiintiön voimassaoloaika: Huoneet varattavissa kiintiötunnuksella 20.2.2023 asti.

KATSO KAIKKI TAPAHTUMAN TIEDOT!