Hae

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 – hybriditapahtuma 24.-25.3.2022

Infoa Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 -tapahtumasta

Tervetuloa Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 -tapahtumaan!

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 -tapahtuma toteutetaan 24.-25.3.2022 (to-pe) hybriditapahtumana. Tapahtumapaikkana on VALO Hotel & Work Helsinki ja tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Teemana on Kuntouttava arki.  Luvassa korkeatasoista ammatillista koulutusta fysio- ja toimintaterapeuteille sekä muille kuntoutuksen ammattilaisille. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan.

Ohjelma muodostuu yhteisistä luennoista ja valinnaisista rinnakkaisohjelmista. Tapahtuma on kokonaisuudessaan tallenteena katsottavissa 7 vrk tapahtuman jälkeen – näin pääset halutessasi katsomaan kaikki rinnakkaisohjelmat.

Tapahtumaan voi osallistua jo paikan päällä Helsingissä että etäyhteyden välityksellä. Paikan päälle mahtuu rajoitettu määrä osallistujia (max. 120 henkilöä). Etäyhteys toteutetaan ProspectumLIVE -virtuaalitapahtumapalvelun avulla. Tapahtuma kuvataan paikan päällä Hotelli Valossa ja jokainen osallistuja saa tapahtumaan henkilökohtaisen linkin, jonka kautta pääsee liittymään tapahtumaan tietokoneen tai älylaitteen kautta. Tarkemmat ohjeet liittymiseen saat lähempänä tapahtumaa.

KATSO KAIKKI TAPAHTUMAN TIEDOT

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 -koulutuksen laajuus yhteensä 1 op sisältäen kaksipäiväisen tapahtuman rinnakkaisohjelmineen ja pre-webinaarit. Webinaarien ajankohta ja teemat julkaistaan alkuvuodesta 2022.