Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 – virtuaalitapahtuma 24.-25.3.2022

Ilmoittautuminen

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 on fysio- ja toimintaterapeuteille sekä muulle kuntoutusalan henkilöstölle tarkoitettu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka järjestää Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy. Tapahtuma järjestetään virtuaalitapahtumana 24.-25.3.2022 (to-pe).

ILMOITTAUTUMINEN tapahtumaan tämän linkin kautta: ILMOITTAUTUMINEN VIRTUAALI

Katso tiedot ryhmäilmoittautumiseen alempaa tältä sivulta!

Fysioterapian ja toimintaterapian opiskelijat -50% alennus osallistumishinnoista. Ilmoittautuessa kirjoita VIITE-kenttään tieto OPISKELIJA saadaksesi alennuksen.

Kysymykset ja yhteydenotot ilmoittautumiseen liittyen: info@kuntoutuskouluttajat.fi

Koulutus laskutetaan ennen tapahtumaa, ei ennakkomaksua ilmoittautuessa!

Huom! Rinnakkaisohjelmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua!

OSALLISTUMISMAKSUT:

• Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 220 € + alv 24 %
  • Normaalihinta 260 € + alv 24 %

VIRTUAALI -liput sisältävät henkilökohtaisen linkin ja osallistumisen kaksipäiväiseen virtuaalitapahtumaan. Koulutustallenteet ovat katsottavissa 7 vrk sisällä tapahtumasta.

Tapahtumaan ei ole saatavissa yhden päivän lippuja.

Ryhmäalennus:

• kaksi ensimmäistä normaalihinnalla, seuraaville alennus -20%

Ryhmäilmoittautuminen VIRTUAALI-tapahtumaan 3-9 henkilön ryhmät: ILMOITTAUTUMINEN

• yli 10 henkilön ryhmät: kysy tarjous edullisesta ryhmähinnasta: info@kuntoutuskouluttajat.fi
  • ryhmäalennuksen ehtona on sama laskutustieto

Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Alle 7 vrk ennen tapahtumaa peruneilta ja ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Yli 10 hengen ryhmien ilmoittautuminen on sitova, ei peruutusoikeutta.

KATSO KAIKKI TAPAHTUMAN TIEDOT