Hae
Kategoriat
14 helmikuun, 2022

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 – koulutuspäivät maaliskuussa!

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 -tapahtuma toteutetaan 24.-25.3.2022 (to-pe) virtuaalitapahtumana. Teemana on Kuntouttava arki.  Luvassa korkeatasoista ammatillista koulutusta fysio- ja toimintaterapeuteille sekä muille kuntoutuksen ammattilaisille. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan.

Etäyhteys toteutetaan ProspectumLIVE -virtuaalitapahtumapalvelun avulla. Tapahtuma kuvataan studiossa Helsingissä ja jokainen osallistuja saa tapahtumaan henkilökohtaisen linkin, jonka kautta pääsee liittymään tapahtumaan tietokoneen tai älylaitteen kautta. Tarkemmat ohjeet liittymiseen saat lähempänä tapahtumaa.Viime vuonna Fysioterapia ja Toimintaterapia -tapahtuma keräsi lähes 500 osallistujaa virtuaalisesti – tehdäänkö uusi ennätys ensi vuonna? Virtuaalitapahtuma keräsi loistavat palautteet – osallistuminen oli helppoa, kuvan laatu hyvä ja samalla säästyi aikaa matkoissa!

Ohjelma muodostuu luennoista ja rinnakkaisohjelmista. Tapahtuma on kokonaisuudessaan tallenteena katsottavissa 7 vrk tapahtuman jälkeen – näin pääset halutessasi katsomaan kaikki rinnakkaisohjelmat.

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 -koulutuksen laajuus yhteensä 1 op sisältäen kaksipäiväisen tapahtuman rinnakkaisohjelmineen ja pre-webinaarit. Webinaarien ajankohdat näet ohjelmasta.

Katso tapahtuman tiedot ja ilmoittaudu mukaan 18.3. mennessä: https://www.kuntoutuskouluttajat.fi/fysioterapia-ja-toimintaterapia-2022/


Kategoriat