Hae
Kategoriat
5 marraskuun, 2021

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 – early bird -etu voimassa 30.11. saakka!

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 -tapahtuma toteutetaan 24.-25.3.2022 (to-pe) hybriditapahtumana. Tapahtumapaikkana on Hotelli Valo Helsingissä ja tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Teemana on Kuntouttava arki.  Luvassa korkeatasoista ammatillista koulutusta fysio- ja toimintaterapeuteille sekä muille kuntoutuksen ammattilaisille. Myös alan opiskelijat ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan.

Viime vuonna Fysioterapia ja Toimintaterapia -tapahtuma keräsi lähes 500 osallistujaa virtuaalisesti – tehdäänkö uusi ennätys ensi vuonna? Edulliset Early bird-hinnat ovat voimassa 30.11. saakka!

Ohjelma muodostuu yhteisistä luennoista ja valinnaisista rinnakkaisohjelmista. Tapahtuma on kokonaisuudessaan tallenteena katsottavissa 7 vrk tapahtuman jälkeen – näin pääset halutessasi katsomaan kaikki rinnakkaisohjelmat.

Tapahtumaan voi osallistua jo paikan päällä Helsingissä että etäyhteyden välityksellä. Paikan päälle mahtuu rajoitettu määrä osallistujia (max. 120 henkilöä). Etäyhteys toteutetaan ProspectumLIVE -virtuaalitapahtumapalvelun avulla. Tapahtuma kuvataan paikan päällä Hotelli Valossa ja jokainen osallistuja saa tapahtumaan henkilökohtaisen linkin, jonka kautta pääsee liittymään tapahtumaan tietokoneen tai älylaitteen kautta. Tarkemmat ohjeet liittymiseen saat lähempänä tapahtumaa.

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 -koulutuksen laajuus yhteensä 1 op sisältäen kaksipäiväisen tapahtuman rinnakkaisohjelmineen ja pre-webinaarit. Webinaarien ajankohta ja teemat julkaistaan alkuvuodesta 2022.

Katso tapahtuman tiedot ja ilmoittaudu mukaan: https://www.kuntoutuskouluttajat.fi/fysioterapia-ja-toimintaterapia-2022/


Kategoriat