Hae
Kategoriat
30 maaliskuun, 2021

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2021 – virtuaalitapahtuma

Fysioterapia ja Toimintaterapia 2021 -tapahtuma toteutettiin virtuaalitapahtumana 18.-19.3.2021. Tapahtumaan osallistui 20 kouluttajaa, 440 osallistujaa ja 24 näytteilleasettajaa. Tapahtuman teemana oli KIPU.

Tapahtuma keräsi ennätysmäärän osallistujia ja huikean hyvät palautteet. Eniten positiivista palautetta tuli laadukkaasta ohjelmasisällöstä, hyvästä kokonaisuudesta sekä toimivasta tekniikasta. Tapahtuman kokonaisarvosana oli 8,8 (asteikolla 1-10).

Otteita osallistujien palautteista:

”Kiitos erinomaisesta kokonaisuudesta, etäosallistuminen toimi tällaisessa todella hyvin. Luentojen pituudet olivat juuri sopivia, etänäkin jaksoi hyvin keskittyä tällä tavoin. Kipu-teema on todella mielenkiintoinen ja päivistä sai paljon uutta ajateltavaa omaan työhön. Kaikki kouluttajat olivat oman alansa asiantuntijoita ja jokaista heistä oli mahtava kuunnella.”

”Hyvin organisoitu, ohjelma ja tauot pitivät hyvin paikkansa ja yhteydet toimi hyvin. Etäyhteydellä osallistuminen mahdollisti myös parin työasian hoidon siinä sivussa. Luentoja oli helppo seurata, kun sai mm. jaloitella samalla, mikä ei olisi onnistunut paikan päällä yhtä hyvin. Fokus säilyi asiassa hyvin. Lisäkiitokset etäyhteydestä vielä siinä mielessä, että täältä P-Suomesta osallistuminen tuli pienelle toimijalle edulliseksi, kun ei tarvinnut maksaa matkoja, asumisia, käyttää yhtä ylimääräistä työpäivää matkustamiseen ym. Toivottavasti koronan jälkeenkin mahdollistuu koulutuksiin osallistuminen myös etänä. Käsiterapeuttina erityiskiitos ft & tt yhdistämisestä samaan tapahtumaan.”

”Tapahtuma toimi hyvin näin virtuaalitapahtumanakin, verkostuituminen muihin ammattilaisiin toki haastavaa näin etänä. Suurimmilta osin luennoitsijoijat erittäin hyviä ja osaavia. Rinnakkaisohjelmat ja tallenne tapahtumista on erittäin hyvä, saa katsottua kaikki tapahtuman luennot.”

”Kiitos! Oli tiiviit ja antoisat päivät, jotka herättivät ajatuksia ja uteliasta mielenkiintoa oppia lisää.”

”Erinomaisesti toimi etänäkin kaikki! Nyt vielä saa viikon palata luentoihin ja rinnakkaisohjelmiin. Ja kerrata kun saan tulostettua materiaalit, koska en huomannut tehdä sitä etukäteen….”

Kiitos kaikille mukana olleille – ensi vuonna jatketaan Fysioterapia ja Toimintaterapia 2022 -tapahtuman merkeissä maaliskuussa 2022. Tapahtuman teema ja paikka julkistetaan kevään 2022 aikana.


Kategoriat