Hae
Kategoriat
23 kesäkuun, 2021

Faskia-koulutuksessa hikoiltiin

Kesä on kauneimmillaan ja parhaimmillaan, ja monilla jo lomat mielessä. Kuntoutuskouluttajien tiimissäkin puhelimet ja sähköposti alkaa rauhoittua pikkuhiljaa. Juhannus on ihan just, mutta aktiivisiksi kouluttautujiksi todetut kuntoutusalan osaajat hikoilevat kolmatta päivää koulutuksessa.

Viime syksyksi suunnitellut koulutukset mm. Aurinkorannikolla jouduttiin siirtämään pois koronan tieltä, mutta palmujen alla ollaan kuitenkin, ja yhtä kuumissa olosuhteissa.

Jarmo Ahonen on jälleen Kuntoutuskouluttajien tiloissa kouluttamassa, ja vuorossa yksi suosituimmista koulutuksistamme,  faskiat. Poikkeuksellisesti ryhmässä on vain 10 osallistujaa turvavälien ja kokoontumisrajoitusten takia. Tätä koulutusryhmää on siirretty ja jaettu korona-rajoituksia noudattaen, mutta vihdoin saatiin päivät sovittua ja pienryhmänä toteutumaan. Tarjolla on yksilöllistä käytännönläheistä opetusta lähiopetuksena, ei etäosallistumismahdollisuutta – aika luxusta!

Ulkolämpötila hipoo 30 astetta, sisällä on onneksi hiukkasen viileämpää. Koulutuksessa vaihdetaan jatkuvasti käytännön pariharjoittelusta teoriaan, ja tarvitaan paljasta pintaa. Kerrankin pukeminen ja riisuminen on helppoa kun ei ole paljoa puettavaa.  Talvikaudella meillä istutaan välillä huovat ympärillä ja valitellaan kylmyyttä. Keskimäärin tilanne on siis hyvä.

Kevätkausi alkaa olla ohi, 1 koulutuspäivä enää ja sitten katseet syksyyn. On taas ollut vaiherikas vuosi, toivotaan että syksyllä päästään toteuttamaan koulutukset suunnitelman mukaan.

Elokuussa koulutukset jatkuu, ja toivotaan että saadaan nauttia kauniista ilmoista vielä syksylläkin. Eikä  kitistä kuumasta, talvella taas palellaan!

Jarmo Ahosen 5-päivän faskia-koulutus on seuraavan kerran  syys-lokakuussa, mutta koulutusryhmä on jo täynnä. Seuraava on luvassa keväällä 2022, alustavasti tammi-maaliskuussa 2022.  Pian lomaillaan, ja elokuussa jatketaan!

Faskia-koulutusryhmältä kerätyä palautetta heti 21.-23.6.2021 koulutuspäivien päätteeksi:

“Aivan loistavaa käytännön opetusta. Koulutus oli paljon monipuolisempi kuin kurssikuvaus antoi ymmärtää. Todella hyödyllinen. 10/10”

“Tiedon lisäksi sain paljon osaamista käytännön harjoitusten kautta. Lisäksi kollegojen tapaamiset, kahvikeskustelut ja verkostoituminen – todella hyvin sijoitettu raha&aika”

“Faskia-koulutus oli inspiroiva sisältäen faskian hoitamisesta kuntouttaviin harjoitteisiin, Taatua Jami-laatua”


Kategoriat